Tuntikuvaukset


Kuntojumppa

Helppo ja kevyt perustunti joka sisältää alkulämmittelyn, lihaskunto-osuuden ja venyttelyt. Tunti ylläpitää ja kehittää peruskuntoa. Tunti sopii kaikenikäisille niin aloittelijoille, kuin kokeneemillekin. Tunti ei sisällä hyppyjä eikä juoksemista.

Dance mix 8-13v.

Hauska tanssitunti jossa yhdistetään erilaisia tanssityylejä mm. hip hop, street, disco. Tunti sisältää alkulämmittelyn, yksittäisten tanssiliikkeiden harjoittelun mukaansa tempaavan musiikin tahtiin sekä loppuvenyttelyn.

Tosimiesten salibandy

Tervetuloa kohottamaan sykettä ja nauttimaan pelin jännityksestä nuoret sekä vanhat tosimiehet ikään ja taitotasoon katsomatta.

Tehojumppa (vaihtuva teema)

Tunnilla tehdään tehokasta sykettä nostattavaa sekä lihaskestävyyttä ja voimaa kehittävää treeniä eri teeman mukaan.

Lasten liikuntaleikkikoulu

Nuoren Suomen Liikuntaleikkikoulu on 3-6-vuotiaiden lasten monipuolinen, hauska ja tavoitteellinen liikuntaohjelma. Liikuntaleikkikoulussa lapsi oppii kehonhallintaa, perusliikkeitä, yhdessäoloa- ja tekemistä sekä kokee oivaltamisen iloa.

Ikivihreät

Tempoltaan rauhallista ja erityisesti senioreille sopivaa kuntoa kohottavaa ja hyvää oloa vahvistavaa liikuntaa. Tunnilla tehdään monipuolisesti lihaskuntoliikkeitä, tasapainoliikkeitä sekä liikkuvuutta lisääviä harjoituksia.

Kuntopiiri

Monipuolisia harjoituksia kohti parempaa lihaskuntoa ja liikkuvuutta. Tunnilla vahvistetaan keskivartalon, käsivarsien sekä jalkojen lihaksia. Harjoittelun tehoon voit itse vaikuttaa oman tasosi mukaan. Tunti sopii kaikenikäisille miehille sekä naisille.

Syvävenyttely

Tunnilla parannetaan liikkuvuutta sekä lihasten elastisuutta tekemällä pitkäkestoisia venytyksiä. Syvävenyttely parantaa lihastasapainoa ja poistaa lihasjännityksiä. Tällä tunnilla rentoutuu sekä keho, että mieli.