Tuntikuvaukset


Kuntojumppa

Helppo ja kevyt perustunti joka sisältää alkulämmittelyn, lihaskunto-osuuden ja venyttelyt. Tunti ylläpitää ja kehittää peruskuntoa. Tunti sopii kaikenikäisille niin aloittelijoille, kuin kokeneemillekin. Tunti ei sisällä hyppyjä eikä juoksemista.

Salibandy

Tervetuloa kohottamaan sykettä ja nauttimaan pelin jännityksestä nuoret, sekä vanhat ikään ja taitotasoon katsomatta.

Lasten liikuntaleikkikoulu

Nuoren Suomen Liikuntaleikkikoulu on 3-6-vuotiaiden lasten monipuolinen, hauska ja tavoitteellinen liikuntaohjelma. Liikuntaleikkikoulussa lapsi oppii kehonhallintaa, perusliikkeitä, yhdessäoloa- ja tekemistä sekä kokee oivaltamisen iloa.

Palloilukerho "pomppis"

Tunti on tarkoitettu 7-8 vuotiaille lapsille. Tunnilla pelailemme erilaisia pallo pelejä aina norsufutiksesta kaupunkisotaan. Rentoa yhdessä liikkumista ja hauskanpitoa.

Ikivireät

Tempoltaan rauhallista ja erityisesti senioreille sopivaa kuntoa kohottavaa ja hyvää oloa vahvistavaa liikuntaa. Tunnilla tehdään monipuolisesti lihaskuntoliikkeitä, tasapainoliikkeitä sekä liikkuvuutta lisääviä harjoituksia.

Kuntopiiri

Monipuolisia harjoituksia kohti parempaa lihaskuntoa ja liikkuvuutta. Tunnilla vahvistetaan keskivartalon, käsivarsien sekä jalkojen lihaksia. Harjoittelun tehoon voit itse vaikuttaa oman tasosi mukaan. Tunti sopii kaikenikäisille miehille sekä naisille.

Villasukkavenyttely

Rentouttava ja kehoa huoltava venyttelytunti villasukat jalassa. Villasukat helpottavat liikkeiden liukuvuutta ja lämmittävät varpaita.