Tuntikuvaukset


Kuntojumppa

Helppo ja kevyt perustunti joka sisältää alkulämmittelyn, lihaskunto-osuuden ja venyttelyt. Tunti ylläpitää ja kehittää peruskuntoa. Tunti sopii kaikenikäisille niin aloittelijoille, kuin kokeneemillekin. Tunti ei sisällä hyppyjä eikä juoksemista.

Tosimiesten salibandy

Tervetuloa kohottamaan sykettä ja nauttimaan pelin jännityksestä nuoret sekä vanhat tosimiehet ikään ja taitotasoon katsomatta.

Lasten liikuntaleikkikoulu

Nuoren Suomen Liikuntaleikkikoulu on 3-6-vuotiaiden lasten monipuolinen, hauska ja tavoitteellinen liikuntaohjelma. Liikuntaleikkikoulussa lapsi oppii kehonhallintaa, perusliikkeitä, yhdessäoloa- ja tekemistä sekä kokee oivaltamisen iloa.

Ikivireät

Tempoltaan rauhallista ja erityisesti senioreille sopivaa kuntoa kohottavaa ja hyvää oloa vahvistavaa liikuntaa. Tunnilla tehdään monipuolisesti lihaskuntoliikkeitä, tasapainoliikkeitä sekä liikkuvuutta lisääviä harjoituksia.

Kuntopiiri

Monipuolisia harjoituksia kohti parempaa lihaskuntoa ja liikkuvuutta. Tunnilla vahvistetaan keskivartalon, käsivarsien sekä jalkojen lihaksia. Harjoittelun tehoon voit itse vaikuttaa oman tasosi mukaan. Tunti sopii kaikenikäisille miehille sekä naisille.

Bosu/Lihaskuntojumppa

BOSU on liikuntakäyttöön kehitetty puolikas pallo joka on tehokas väline tasapainon ja keskivartalon lihaskunnon parantamiseen. Ideana on ilma pallon sisällä. Pallo on hieman pehmeä ja liikkeitä tehdessä ilma pallon sisällä myötäilee kehon alla veden tavoin. Pehmeän alustan päällä harjoittelu aktivoi pieniäkin lihaksia ja kehittää tasapainoa tehokkaasti.

Tunti on helppo perustason tunti jossa voi suorittaa liikkeet oman kunnon mukaan. Suositus: sisäliikuntakengät jalkaan! Tunnille mahtuu 20 jumppaajaa.

Villasukkavenyttely

Rentouttava ja kehoa huoltava venyttelytunti villasukat jalassa. Villasukat helpottavat liikkeiden liukuvuutta ja lämmittävät varpaita.